Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Bonte boer bailey ziek

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Hallo allemaal! Even een update over bailey! Ze lijkt eindelijk een beetje te hetstellen. Voor het eerst sinds dat ze ziek is geworden is ze weer aangekomen! Dus goed nieuws! Afgelopen 3 dagen is ze van 116 naar 120 gegaan en eet ze uit zichzelf goed haar pellets! Verder hebben we besloten haar niet te knippen, ze heeft het vliegen al aardig onder de knie en kan goed landen! En nu hopen dat het zo goed blijft gaan!! Groetjes Peter

    Comment


    • #47
      gelukkig dat het beter gaat.

      Comment


      • #48
        Super! En leuk dat je een update geeft!
        Badut, Tommy, Nicky, Lemmy, Aspa, Keisha Max, Tica, Rheia, Loki

        Comment


        • #49
          Helaas weer een tegenslag gehad..
          Gister zijn we ons rot geschrokken! Ineens zwarte poep. Laatste 2 weken ging het heel goed ze weegt inmiddels weer 125 gram. En juist gister ging het supergoed! Ze was heel speels en druk! Totdat ze rond een uurtje of 6 een poepje liet vallen die pikzwart was!
          Gelijk hebben we gebeld met hedwig van der horst en we zijn met spoed naar riel afgereist. In de auto kleurde haar poepjes gelukkig weer terug naar groen. Uit het ontlasting onderzoek bleek idd dat het bloed was en bailey is nu bij hedwig thuis zodat ze goed in de gaten kan worden gehouden. Maandag horen we meer

          Comment


          • #50
            He bah wat vervelend :-(

            Sterkte..
            Ky Mani & Makena Sundae & Vlinder Pei & Ginger Casper & Levy Remy & Cyrah Tinka Jazz

            Ken je papegaai

            sigpic

            Comment


            • #51
              Joh!
              Veel sterkte!

              Comment


              • #52
                Pfff... sterkte
                Badut, Tommy, Nicky, Lemmy, Aspa, Keisha Max, Tica, Rheia, Loki

                Comment


                • #53
                  Net via de mail contact gehad met hedwig! En het gaat tot nu toe gelukkig heel goed! Vanochtend nog een klein spoortje bloed in de ontlasting, maar verder is het weer goed gegaan met haar! Als haar ontlasting vanavond goed is mogen we haar gelukkig weer halen morgen! En nu hopen dat het goed blijft gaan met haar! We hebben nu al zoveel zorgen gehad met haar en telkens slaat het kleine vogelkindje zich er weer door heen! Echt een vechtertje, en hopelijk word ze daarvoor beloont met een lang en gelukkig leven met ons

                  Comment


                  • #54
                    Bailey haar poep was weer schoon vanmorgen! Dus ze is weer gezellig thuis bij ons alsof ze wist dat wij het waren begon ze gelijk enthousiast te fluiten toen we de praktijk binnen kwamen! we hebben het advies gekregen nog alleen maar pellets fruit en groente te geven. Allemaal bedankt voor het medeleven en hopen dat het nu goed blijft gaan!

                    Comment


                    • #55
                      Oorspronkelijk geplaatst door Peter90 Bekijk Berichten
                      Bailey haar poep was weer schoon vanmorgen! Dus ze is weer gezellig thuis bij ons alsof ze wist dat wij het waren begon ze gelijk enthousiast te fluiten toen we de praktijk binnen kwamen! we hebben het advies gekregen nog alleen maar pellets fruit en groente te geven. Allemaal bedankt voor het medeleven en hopen dat het nu goed blijft gaan!
                      Gelukkig om te horen. Wat denkt Hedwig dan, wat de oorzaak was van die zwarte ontlasting? Ik hoop voor jullie dat het vanaf nu goed blijft gaan!
                      Ellen & her Parrots

                      Comment


                      • #56
                        Hedwig zelf denkt dat het iets scherps is geweest wat ze heeft binnengekregen. Stukje plastic of wat dan ook wat de darm van binnen heeft beschadigd. Ook omdat het eigelijk vrij vlot van pikzwart terug naar groen ging lijkt het geen ernstige beschadiging. Gelukkig gaat het weer goed met haar!Ff een fototje erbij nadat ze lekker in haar waterbak heeft gebaddert!

                        Bijgevoegde Bestanden

                        Comment


                        • #57
                          Wat een opluchting. Fijn om te lezen dat ze weer thuis is.

                          Comment


                          • #58
                            Nou vandaag na al die tijd is het moment dat Bailey getest gaat worden! Het heeft even geduurd maar we hebben nu toch besloten haar te testen op de beruchten ziektes. Vanmiddag om 5 uur hebben we een afspraak met Hedwig vd horst en ben toch wel erg zenuwachtig ben bang dat ze door de stress een hartaanval krijgt ofzo! en Bailey is haar fase als kuiken natuurlijk niet helemaal vlekkeloos doorgekomen en in ons achterhoofd blijven altijd die ziektes daarom rondspoken. Sinds de laatste keer dat ze ziek is geweest is het alleen maar beter gegaan tot nu toe en is ze uitgegroeid tot het drukke eigenwijze, stoute maar vooral lief vogelvriendje! Ze beleefd nu wel haar eerste rui maar ik vind dat ze hier tot nu toe goed doorheen komt! Geen ernstige sacherijnige vogel zoals je wel eens hoort!
                            Nou help ons duimen op een goede afloop en we houden jullie op de hoogte!

                            Groetjes, Peter Sherina en Bailey


                            Bijgevoegde Bestanden

                            Comment


                            • #59
                              Hallo

                              Goed om te horen dat het zo goed gaat, ik zal zeker duimen voor een goede afloop en uitslag, zorg dat ze voldoende vitamine A krijgt en zonlicht dit is heel belangrijk voor een papegaai en helpt ook om goed door de rui te komen, vitamine A zit vooral in wortel, broccoli, paprika en eventueel als oplossing in het drinkwater als supplement. Onze ervaring met naar hedwig gaan is positief en ook voor onze kipjes heeft dit nooit extra stress opgeleverd. Ze vinden vooral de autorit reuze leuk en ze zijn zo onder de indruk dat ze helemaal vergeten om bang te zijn, komt zeker goed, succes.

                              Mvg. Julia
                              Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal.>>

                              Comment


                              • #60
                                Nou net in riel geweest om het bloed de veren en de swab te nemen voor het testen. Ook eennontlasting onderzoek laten doen gelijk en tot onze verbazing was dit niet goed! Bailey heeft een darminfectie! We hebben hier niks aan gemerkt en we hebben nu eigelijk geluk dat we toevallig de testen gingen doen en dit werd ontdekt! We hebben antibiotica meegekregen en moeten dit 10 dagen toedienen. Hopen dat alles weer beter word en op goede uitslagen van de testen! Over een week krijgen we eerst de testen van chlamidia pbfd polyoma en over 3 weken de kds test. Duimen nu maar!

                                Groetjes, peter

                                Comment

                                Ads onder in topics

                                Collapse
                                Working...
                                X