Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

foto

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • foto

    Hallo mensen wij hebben Gino vandaag bij Dieca opgehaald, hij is nu 8 weken oud. Vanochtend heeft Sjaak alle tijd aan ons besteed om alles uit te leggen. Over 3 weken gaan we terug om zijn vleugels te laten wieken en dan horen we verder hoe we met Gino om moeten gaan. Maar Gino doet het heel goed vandaag. Hij heeft thuis pap gegeten en hij eet pelletvoer en zit in een babykooi. Verder is hij vrij rustig maar brabbelt wel een beetje. Hij is ook al een half uurtje in zijn grote kooi geweest. Dat vond hij prachtig hij keek steeds naar al dat speelgoed en hij begon ook al aan een stok te bijten. Was erg leuk om te zien. Kijk eens naar de foto leuk he!Groetjes Dirk en Anja

  • #2
    echt een mooi beestje


    Gefeliciteerd Dirk en Anja,
    met jullie gezinsuitbreiding. Ik wens jullie héél veel plezier met jullie nieuwe telg "Gino" en jullie hebben hem op een goed adres gehaald, Sjaak is altijd bereid je met goede raad terzijde te staan. Dat is een echte kenner.
    Ik hoop dat jullie Gino héél consequent en met veel geduld opvoeden, dan kan je er zeker van zijn dat je er ontzettend veel plezier aan zullen hebben.
     Groet,
     fkbmac http://home.tiscali.nl/papegaai/
     
     
    fkbmac www.koppiekrauw.com

    Comment

    Ads onder in topics

    Collapse
    Working...
    X