Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Ontmoet Tommy en Luna, nieuw op het forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Ontmoet Tommy en Luna, nieuw op het forum

    Tommy is op 30 maart geboren en Luna 2 weken daarna.
    Ik dacht het is beter als ze op een zo jong mogelijke leeftijd al een maatje hebben en zij blijkbaar ook. Het was liefde op het eerste gezicht.
    Ze eisen nog steeds pretvoeding, nutribird A19, naast hun vaste voedsel en tot maximaal 6 maanden zal ik dat nog wel geven. Nou, nu even een paar fotos!
    Bijgevoegde Bestanden
    Rommy, Jumpy & Charlie en Katie

  • #2
    Oooohhh. Geweldig!! Super dat het meteen zo goed gaat! Vind het echt super van je om elkaar een maatje tw geven. Kan uren kijken bij mij naar hoe Fons en Fien met elkaar omgaan. Dat kan een mens niet vervangen. Volg je topic hoor! Echt mooi om te zien!
    https://www.papegaaienforum.nl/album.php?albumid=11

    Comment


    • #3
      Hier wat nieuwe fotos van Luna & Tommy!



      Rommy, Jumpy & Charlie en Katie

      Comment


      • #4
        Wat een heerlijk stel! Daar kun je zeker trots op zijn
        Groetjes Sharon, Sjors & Freddy.
        sigpic

        http://www.flickr.com/photos/thesolshow/

        Comment


        • #5
          Prachtige edels.
          Leuk dat ze zo goed met elkaar kunnen opschieten.
          Heel veel plezier met ze.
          Groetjes Els.
          http://aga-rosei-kweker.webnode.nl/
          http://agaporniden.forum2go.nl/

          Comment


          • #6
            Wat een leuk stel! Komt tommy toevallig bij Dick vandaan? Zo ja dan heb ik zijn broertje thuis zitten ze schelen maar twee dagen met elkaar dus het is net of ik naar Phantom (mijn edelman) zit te kijken!Erg leuk.. Kan ik zijn broer ook in de gaten houden ik heb zelf nog een edelman van 7 maanden en dat zijn vanaf dag 1 al beste maatjes, ze wonen nu al zelfs in 1 kooi!Zal later wel even een foto van Phantom plaatsen als je dat leuk vind.

            Comment


            • #7
              Wat een schatjes
              Chester en Samba
              Yoda en Navy

              Comment


              • #8
                Marsha !!!! Ik zie nu pas je bericht, sorry! Inderdaad, hij komt ook bij Dick vandaan en ik heb Phantom nog geknuffeld, denk ik!
                Tommy doet het geweldig, een hele blije en gezonde edel. Wel zeurt hij nog steeds om pretvoeding met de hand terwijl Luna die 2 weken jonger is al zelfstandig eet. Mannen, he?! Moederskindjes, hahaha! Heb je al fotos van Phantom op het forum staan? Liefs, Rommy
                PS: Tommy in kroonluchter en op schilderij- deze week genomen:
                Bijgevoegde Bestanden
                Rommy, Jumpy & Charlie en Katie

                Comment


                • #9
                  Hoi hoi, ja dat zou best kunnen! Ik heb Tommy ook nog vastgehad Phantom is ook een hele lieve vogel en het gaat super goed tussen hem en zijn vriendje Phoenix! Ze wonen nu al een maand samen in 1 kooi en het is net of ze nooit anders dan met zijn tweeën gezeten hebben. Phantom vertoont wel een duidelijke voorkeur voor vrouwen haha wat wat minder is voor mijn vriend maja we hebben er gelukkig twee en met Phoenix kan hij wel alles doen. Ik heb Phantom nadat wij hem met twaalf weken in huis kregen zo snel mogelijk proberen af te bouwen met de hap omdat hij daar al de leeftijd voor had en hij toen alleen nog maar vloeibaar voedsel kreeg. Binnen twee en een halve week kreeg hij al geen pap meer en heeft ie twee daagjes lopen piepen zodra hij mij zag omdat ik altijd het papje gaf maar daarna was ie er aan gewend en at ie alleen maar pellets en fruit enzo. Dat kreeg ie daarvoor natuurlijk ook al met een papje er bij Foto's en filmpjes heb ik ten overvloed maar zal je wel even in een privé berichtje daar een link van sturen waar alles in staat. Leuk dat ik Tommy kan volgen! Hij kan dus nog vliegen neem ik aan aan de kroonlucht foto's te zien? Haha

                  Comment

                  Ads onder in topics

                  Collapse
                  Working...
                  X