Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Grijze veren hals agapornis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Grijze veren hals agapornis

    Hallo iedereen,

    ik heb ongeveer een jaar geleden twee agaporniden overgenomen van een mevrouw die een Caique had. Die Caique was heel jaloers en daarom was het de beste keuze om voor de agaporniden een nieuw huis te zoeken.
    Toen ik ze overnam was het mannetje, de rood-groene, in de rui. Ze vertelde mij dat de grijze veertjes weer weg zouden gaan en plaats zouden maken voor rode veren. Dit is tot nu toe nog niet gebeurd. Ik vroeg mij af of iemand weet hoe dit komt. Ze eten geen fruit of groente, ze weigeren het. Soms een stukje appel maar verder niks. Verder hebben ze kiezel, mineralenblokjes, sepia en een gewoon agapornis zaden mengsel en af en toe trosgierst (als snack) ter beschikking.
    Verder is hij niet ziek, geen rare geluiden, geen luchthap geluiden. hij 'kriebelt' en trekt alleen soms een beetje aan zijn hals (waar het dus grijs is). maar ik weet niet of dit de reden is waarom het grijs is. Zijn vrouwtje heeft overal een goed verenkleed zonder die grijze veertjes.

    Zou dit kunnen komen door een gebrek aan vitamine omdat ze dit niet eten of heeft iemand een ander idee hoe dit komt en of hier iets voor is om te zorgen dat hij zijn mooie rode veren weer terug krijgt?

    alvast bedankt voor uw reactie.

    bijgevoegd een foto.



    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Ads onder in topics

Collapse
Working...
X