papegaai kopen? waa...
 
Meldingen
Alles wissen

Werkt je wachtwoord niet meer? Druk dan op wachtwoord vergeten.

Ervaar je technische problemen? help@papegaaienforum.nl

papegaai kopen? waarschuwing!!

5 Berichten
3 Gebruikers
0 Reactions
3,877 Bekeken
(@fkbmac)
Berichten: 1789
Beroemd lid
Topic starter
 

Hier toch weer een nieuwe waarschuwing voor mensen die graag een papegaai willen kopen.

Steeds vaker zie je op internet aanbiedingen van papegaaien tegen een relatief gunstige prijs.
Vaak is te tekst van de advertentie in gebrekkig Nederlands opgesteld.
Pas bij dit soort advertenties extra op!!!!
Maak nooit en dan werkelijk ook nooit van te voren geld over.
In de meeste gevallen betreft het pure oplichting, je bent je geld kwijt en je krijgt nooit een papegaai.
Zie je een dergelijk advertentie dien dan een klacht in bij betreffende advertentieinstelling.

Voordat je overgaat tot het aanschaffen van een pappegaai is het verstandig je goed te informeren.
Lees ook eens http://www.koppiekrauw.com/aanschaf/aaa-frame-aanschaf.htm

succes!


fkbmac :grijze-roodstaart-p www.koppiekrauw.com :grijze-roodstaart-p

 
Geplaatst : 1 augustus 2009 12:31
ArjanR1
(@ArjanR1)
Berichten: 244
Betrouwbaar lid
 

Ja, er zitten veel van die kloterige oplichters op MP.
Een Hyacint Ara voor €350,--

Kunnen we niet met zijn allen gaan reageren?
Beetje die mensen de gek aan steken 😛


 
Geplaatst : 1 augustus 2009 13:09
sam5
 sam5
(@sam5)
Berichten: 500
Prominent lid
 

geef maar een link en ik werk mee....


Groet Sam,

 
Geplaatst : 2 augustus 2009 08:15
(@fkbmac)
Berichten: 1789
Beroemd lid
Topic starter
 

Een klacht sturen naar de advertentiesite lijkt mij zinvoller.
Wijs hen op het feit dat zij met het plaatsen van zulke advertenties oplichterspraktijken ondersteunen.

Deze advertenties zijn vrij eenvoudig te vinden en komen op veel advertentiesites voor. Vaak is de tekst identiek.

Google maar eens naar "speurders papegaai" en je struikelt over dergelijke aanbiedingen.
Je vindt ze ook op marktplaats, marktplaza, dieren.koopjesspullen, kapaza, hondenmarktplaats, marktnet, snuffelmarkt, vogel.paginamarkt, adverteergratis en nog vel andere aanbieders.

Groet,


fkbmac :grijze-roodstaart-p www.koppiekrauw.com :grijze-roodstaart-p

 
Geplaatst : 2 augustus 2009 11:07
ArjanR1
(@ArjanR1)
Berichten: 244
Betrouwbaar lid
 

Ik heb op MP redelijk vaak door gegeven dat het oplichters zijn.
De advertentie blijft er gewoon staan, dat is dan wel ff jammer.


 
Geplaatst : 2 augustus 2009 15:48
Deel:

Scroll naar boven