Maandag 2 juli Kiki naar Hermine Assenbroek gebracht ivm bijten.
Vanaf een uur of 12.00 beiden in de reiskooi geplaatst en om 13.00 bij Hermine.
Kaatje meegenomen zodat Hermine haar kon wieken, was echt weer nodig. Na het wieken Kiki op de loge kooi gezet en Kaatje in een touwring, hierna koffie gedronken en rond 16.00 ben ik met Kaatje weer naar huis gegaan.

Ik was best nerveus , omdat Kaatje bijna niet zelf eet, maar gevoerd word door haar mannetje. Dit viel reuze mee. Thuis gekomen ging ze toch van de pellets eten, had geteld hoeveel er in het bakje zat, en 's morgens waren er wel wat uit. Ze at 's morgens haar normale eten wat ze altijd krijgt, dus dat ging gelukkig goed. Ze zat ook lekker te kletsen, dus ik hoefde me over haar geen zorgen te maken.

Smiddags rond 16.00 kreeg ik een telefoontje van Hermine dat Kiki nog helemaal niets had gegeten en gedronken. Hij was tot dat Hermine naar bed ging aan het piepen. Ze maakte zich zorgen hierover en wilde graag overleg.
Samen besloten we om de hele geplande logeerpartij af te lasten, Kiki moet wel eten en drinken, wil ze aan de slag kunnen met hem.
Toen ik rond 17.00 bij haar kwam met een kers, at hij deze direct, Kiki had heimwee, was onze conclussie

Toen ik thuis kwam is ie gaan eten en heb ik rond 20.00 een doek rond de kooi gehangen, daar hij behoorlijk moe was.

Vanmorgen stapte hij keurig op uit de kooi en heb ik hem naar buiten kunnen brengen op de speelplaats alsof er geen maandag was geweest, gedoucht en gewoon eten geven zoals normaal.

Ook vanmiddag stapte hij op zonder mij aan te vallen. Het is toch wel heel duidelijk, ik straal iets uit naar hem dat hem onzeker maakt en hij hierdoor besluit om mij aan te vallen.

Het zijn hele intelligente beesten die grijsjes. Het is toch wat dat ik iemand anders nodig heb om mijn angst voor wonden te overwinnen.

Vanavond ook weer zonder gebeten te worden hem weer en tijd lang op mijn knie gehad. hij was wel nerveus aan het nagel bijten en fladderen, maar dat mag. Hier schenk ik geen aandacht aan.

Met Hermine afgesproken om een hele middag naar haar toe te gaan en dat zij me aanwijzingen geeft in het benaderen en omgang hoe om te gaan met deze pitbull. Kaatje mag dan ook mee, want deze 2 zijn al 10jaar samen en moet je dus niet scheiden.

Wat een ervaring zeg.