Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Voor iedereen die denkt dat pellets goed zijn voor je vogel.

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Voor iedereen die denkt dat pellets goed zijn voor je vogel.

  https://naturalnewsblogs.com/toxins-...ttingers-cats/

 • #2
  vertaling graag? niet iedereen is goed in Engels lezen.

  Lijkt me super interessant.
  ik weet niet alles maar doe mijn best

  Comment


  • #3
   Ik zie 'm ook in het nederlands hoor, je kan kiezen als je de site opent.
   Ky Mani & Makena Sundae & Vlinder Pei & Ginger Casper & Levy Remy & Cyrah Tinka Jazz

   Ken je papegaai

   sigpic

   Comment


   • #4
    Ik houd niet zo van verwijzingen, maar vanwege de retorische vraag, reageer ik.
    Het lijkt me logisch dat het uitsluitend eten van pallets niet goed is voor een vogel. In de eerste plaats is het veel saaier dan afwisselend voer. Zou jij graag je leven lang hetzelfde willen eten? Bovendien, is het net als met fabrieksvoer voor mensen; het belangrijkste doel is zo veel mogelijk winst maken op dat voer i.p.v. kwaliteit willen leveren. Kijk maar naar al die vetzakken overal ;-) Maar ... ik wil niet het kind met het badwater weggooien, dus als onderdeel van een uitgebreider keuzepakket lijkt het mij geen kwaad te kunnen.

    Comment


    • #5
     Persoonlijk ben ik ook geen voorstander van pellets voor gaaien, evenmin als mijn honden brokken krijgen. Ik vergelijk het.
     Ik ben het eens met wat Gerard schreef : ik zou ook niet graag alle dagen hetzelfde eten.
     Nu probeer ik wel om een zo gevarieerd mogelijk dieet voor te schotelen aan mijn vogels en honden. Dat betekend voor de honden KVV met groenten en fruit, en voor de vogels een mengeling van zaad, noten en heel veel groenten en fruit.
     En voor wie beweerd dat de vogels niet alles eten? Dan moeten ze hier maar komen kijken, de zaadbakjes zijn helemaal leeg enkel met groenten en fruit durven ze wel eens iets laten liggen. Ook de noten worden steeds opgegeten.
     Ik heb gezonde vogels op alle vlakken en ze blijven perfect op gewicht. Het is natuurlijk even een zoektocht geweest naar het juiste evenwicht voor elke vogel apart. Want een kakariki, een amazone en een ara hebben toch andere behoeften.
     En ja, het geeft ons elke dag een pak werk om dit te doen, maar daar maken we natuurlijk niks uit. Je doet het gewoon uit liefde voor je huisdieren.

     Comment

     Ads onder in topics

     Collapse
     Working...
     X