Ads boven in topics

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Witkuif Chloe (op zoek naar een nieuw huisje)

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Witkuif Chloe (op zoek naar een nieuw huisje)

  Hoi Allemaal,

  Wij hebben ons op dit forum aangemeld met een andere reden dan de meeste hier zich aanmelden verwacht ik. Na heel lang wikken en wegen zijn wij namelijk op zoek naar een geschikt huisje voor onze ChloŽ. ChloŽ is een gezonde witkuif (pop) van 19 jaar. Ze zit goed in de veren en heeft zichzelf nooit kaal geplukt. ChloŽ is voor ons handtam. Met onbekenden heeft ze meer moeite. Ze vliegt niemand aan, maar wij laten haar niet van haar kooi als er anderen in huis zijn.
  ChloŽ komt bij ons buiten de kooi waarbij ze op haar kooi zit, in de woonkamer rond loopt of mee gaat in de tuin. Helaas gebeurd dit steeds minder doordat wij beide een druk leven hebben en er sinds acht maanden een baby rondkruipt.
  Wij hebben ChloŽ overgenomen toen zij 14 jaar was van mensen die naar het buitenland gingen emigreren. Zij hebben ChloŽ opgevoed en hebben door de jaren hen een groot gezin gekregen. ChloŽ is daardoor bekend met de aanwezigheid van kinderen en reageert naar kinderen heel rustig. Naar onze baby reageert ze heel zorgzaam. Toen onze baby onlangs aan haar staart trok reageerde ze daar amper op. Toch durven wij ChloŽ niet los te laten als onze baby op de grond aan het spelen is.

  ChloŽ houdt van knuffelen en wil in gezelschap er graag bij zitten. Qua bezigheid vindt ze het heel leuk om karton of tijdschriften kapot te scheuren. Buiten de kooi heeft zij nog nooit iets van meubelen kapot gemaakt.

  Wij zijn ChloŽ liever niet kwijt, maar na lange tijd moeten wij de conclusie trekken dat wij haar niet meer de aandacht kunnen bieden die ze nodig heeft en verdiend. Wij zoeken derhalve een geschikt huisje voor haar waar ze veel liefde en aandacht krijgt. Dit moeten mensen zijn die ervaring hebben met een papegaai of kaketoe als huisdier en weten waaraan ze beginnen.

  Wij horen graag of iemand in ChloŽ belangstelling heeft of iemand weet waar ze terecht kan. Ten alle tijde willen wij er zeker van zijn dat ze goed terecht komt en willen wij graag de omgeving waar ze komt beoordelen. Wij zullen geen overhaaste beslissingen hierin nemen.


 • #2
  (Wij zijn ChloŽ liever niet kwijt, maar na lange tijd moeten wij de conclusie trekken dat wij haar niet meer de aandacht kunnen bieden die ze nodig heeft en verdiend. Wij zoeken derhalve een geschikt huisje voor haar waar ze veel liefde en aandacht krijgt. Dit moeten mensen zijn die ervaring hebben met een papegaai of kaketoe als huisdier en weten waaraan ze beginnen.)

  Uhm, ik wil niet veel zeggen hoor, maar hebben jullie hier destijds zelf ook zo goed bij overdacht ?

  Ik hoop dat ChloŽ een goed thuis krijgt
  Ky Mani & Makena Sundae & Vlinder Pei & Ginger Casper & Levy Remy & Cyrah Tinka Jazz

  Ken je papegaai

  sigpic

  Comment


  • #3
   Wij hadden nooit eerder een kaketoe (wel vogels) als huisdier gehad. Derhalve hebben wij destijds besloten haar een jaar in huis te nemen (mensen gingen voor een jaar emigreren). Na dit jaar kwamen zij tot de conclusie dat Chloe beter af was bij ons en kwamen wij tot de conclusie dat win inmiddels zeer aan haar gehecht waren.

   Comment

   Ads onder in topics

   Collapse
   Working...
   X